Våra hästar
Tessan Fiftis King Countess
Avelstoet som har gett oss fem föl och skall föla nästa år igen, betäckt med hingsten Smart N Proud. Tessan är en underbar häst som tar väl hand om sina föl, som får gå med henne tills hon själv stöter bort fölet som brukar ske i dec-jan året efter. Vi har märkt att fölen blir lugna och trygga så.
Större bild
Nina Baronessa Bar Whiz
Första föelet efter CC Top Whiz, Snärtens tävlingshäst. Hon är ett helt underbart litet sto, men med stort hjärta!
Större bild
Sessan Whiz Little Princess
Andra fölet efter som ovan. Sessan är en liten stark fröken med mycket vilja. Hon är såld till familjen Philgren där dottern Chris skall i år börja tävla så smått.
Större bild

Jackie Jacks King Cutter
Fjärde fölet efter som ovan. Ljuvlig kille som gör allt man ber honom om. Härlig att rida och mysa med. Jackie såldes till Josephine Dahlerus 4 september 2009. Jossan ska börja tävla så smått.

Större bild
Quinne Whize me Queen
Femte fölet efter CC Top Whiz. Såld till familjen Dahlerus i sommar 2006. En underbart snäll häst, och störst av dom alla.
Större bild
Imre
Korsningsvallack. Ägare är Gunilla Nodemar. En stor härlig kille med mycket motor.
Större bild
Kefir
Korsningsvallack, 25 år still going strong! Den perfekta läromästaren och vår gamla tävlingshäst. Kefir har allt!
Större bild

Toffifee 4487 Toffifee är ett gotlandsruss född år 1993. Hon har otroligt mycket motor och det märks inte att hon är 18 hela år. Toffifee är bleksvart hårremmmen. Hon är en gammal travponny, och är därmed otroligt snabb i traven. Toffifee är inackorderad här på Svanberga Ranchen sedan den 6 Januari 2011.Hon rids av Fanny, som är fodervärd på Toffifee. Toffifee kommer från stuteri Croneld.

Tillbaka